Întrebări
Frecvente

Frequently asked questions

Cum pot face o comanda ?


Pentru a da comanda de un produs te rugam sa alegi produsul favorit de pe site-ul nostru, dupa care sa-l adaugi la cos, si sa introduci datele cardului tau pentru a procesa comanda. Dupa ce primim confirmarea de achitare, noi ne vom asigura ca produsul sa fie livrat la domiciliu dvs. in timpul convenit la telefon.
Cum pot Returna un produs ?


Pentru a returna un produs e nevoie sa ne contactati telefonic si sa explicati motivul returnarii. In cazul in care produsul nu a depasit 24 de ore de la livrare, dvs. aveti dreptul sa-l returnati inapoi. Curierul nostru se va apropia si il va prelua intorcind toata suma inapoi 100%
Aveti un Magazin Fizic ?


Portalul Smart-Watch.md este prezent doar online la moment, insa pe viitor revizuim o extindere intr-un magazin fizic in regiunea de centru al Chisinaului.
Cum pot Primi o Asistenta Tehnica ?


Pentru a primi o asistenta tehnica dvs. puteti sa ne scrie-ti in chat-ul de pe site, sau fie sa ne apelati la nr . 078172693
Produsele de pe site vin cu o garantie ?


Toate produsele de pe site-ul nostru contin garantia in interior, astfel dvs. sunteti asigurati ca calitatea produselor va corespunde cu asteptarile dvs.